Tehnologia IntelliBio IB VFL

Statiile de epurare Intellibio IB VFL utilizeaza tehnologia cunoscuta la nivel international sub marca Vertical Flow Labyrinth – VFL®. Datorita unui proces biologic bine definit de epurare a apelor uzate, aceasta tehnologie garanteaza calitatea ridicata a apei tratate, concomitent cu investitia si costurile de operare reduse.

Principiul de functionare

Elementul principal al statiilor de epurare Intellibio IB VFl consta intr-un bioreactor in care au loc o multitudine de procese: pretratarea mecanica, acumulare namolului in exces, epurarea biologica prin intermediul unui proces lent, separarea apei tratate de namolul activ in zona de decantare finala si egalizarea fluxurilor de apa variabile in spatiul de retentie.

Apa uzata patrunde intr-un spatiu de activare fara aerare, compus din 2 zone: zona anaeroba si zona anoxica, unde se formeaza amestecul de activare a namolului. In aceasta zona are loc pretratarea mecanica si degradarea solidelor. Zona de activare este separata prin intermediul unor pereti verticali, alcatuind astfel un labirint pentru fluxul de apa, care determina circulatia interna.

In continuare apa uzata se scurge gravitational in zona aeroba de activare lenta in prezenta oxigentului unde au loc degradarea biologica si nitrificarea.

Decantarea finala, prin care apa tratata se separa de namolul activ, reprezinta etapa finala. Apa astfel obtinuta poate fi evacuata in canalizare sau reciclata iar namolul activat rezultat este recirculat prin intermediul unei pompe cu aer comprimat. Aceasta zona este prevazuta cu un preaplin care permite utilizarea spatiului anume construit, pentru a preveni supraincarcarea statiei.

  1. Intrare apa
  2. Cos de retentie
  3. Suflanta
  4. Zona anaeroba
  5. Zona nomol activat

Materiale de calitate

Realizat din polipropilena de calitate, cu pereti cu 8 mm grosime

Siguranta si fiabilitate

Capac waterproof cu blocare – tip lacat

 Compact si discret

Sistem silentios, care nu emana miros.

Eficienta epurarii

Apa tratata cu calitate ridicata, ce ofera posibilitatea reutilizarii.

GAMA DE PRODUSE

Statiile de epurare IntelliBio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

DESPRE NOI

Experienta de peste 15 ani in productia de statii pentru tratarea apelor uzate menajere, ne defineste ca principal furnizor de echipamente si tehnologii dedicate acestor aplicatii.

CINE SUNTEM

DE CE INTELLIBIO

Str. Lacului, nr. 32 Magurele, 077125 Ilfov – ROMANIA

info@intellibio.ro

+40 374.201.440

Ne gasiti si pe

   

INFORMATII

PROTECTIA DETELOR PERSONALE

TERMENI SI CONDITII

GAMA DE PRODUSE

Statiile de epurare Intellibio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

DESPRE NOI

Statiile de epurare Intellibio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

CINE SUNTEM

DE CE INTELLI BIO

Str. Lacului, nr. 32 Magurele, 077125 Ilfov – ROMANIA

office@intellibio.ro

+40 374.201.440
+40 374.201.44

Ne gasiti si pe

  

Toate drepturile rezervate INTELLI BIO 2001-2019. INTELLIBIO este marca inregistrata si parte a CVW GRUP sub numarul 1067444. Utilizarea marcii fara permisiune este strict interzisa.

© Toate drepturile rezervate INTELLIBIO 2001-2019.

INTELLIBIO este marca inregistrata si parte a CVW GRUP sub numarul 1067444. Utilizarea marcii fara permisiune este strict interzisa.