Sistemul de Management al Calitatii

Implementarea unui sistem de management al calitatii, corect si eficient este una din prioritatile companiei noastre, prin care ne propunem incurajarea dezvoltarii si aplicarii solutiilor optime pentru asigurarea unui mediu curat si sanatos.

Asiguram un mediu de lucru confortabil si conditiile de siguranta si sanatate la locul de munca prevazute de normele legislative specifice. 

Suntem orientati catre obtinerea rezultatelor avand in vedere satisfacerea necesitatilor, așteptarilor și cerintelor clientilor nostri si trasand linii directoare pentru imbunatatirea performantelor. Respectarea si implementarea standardelor internationale de management, in mod proactiv, reprezinta, pentru noi, un obiectiv strategic de importanta majora, in centrul preocuparilor noastre fiind: mediul, sanatatea si calitatea.

Respectarea si implementarea standardelor internationale de management, in mod proactiv, reprezinta, pentru noi, un obiectiv strategic de importanta majora, in centrul preocuparilor noastre fiind : mediul, sanatatea si calitatea. 

Certificate

Tehnologia brevetata Vertical Flow Labyrinth – VFL®, cunoscuta la nivel international

Tehnologia VFL® (Vertical Flow Labyrinth) este protejata la nivel international prin brevet de inventie. Tehnologia VFL asigura o calitate ridicata a apei rezultate in urma procesului de epurare, concomitent cu investitie si costuri de operare reduse.

Respecta standardele europene CE EN 12566-3

In concordanta cu standardele europene EN 12566-3, statiile de epurare cu tehnologie VFL au fost subiectul unor de teste, de lunga durata:  eficienta epurare apei uzate, rezistenta statica, etanseitate, durabilitate si accesibilitate. Astfel, statiile de epurare IntelliBio VFL de pana la 50 L.E. detin marcaj de conformitate CE.

Testate PIA – Institutul de testari pentru Tehnologii de tratare a apei uzate, Aachen, Germany

Testele de eficienta a procesului de epurare a apei uzate efectuate pentru statiile de epurare IntelliBio VFL, la PIA GmbH in Aachen, Germany, au demonstrat prin rezultate excelente, calitatea apei tratate.

Detin agrement tehnic si aviz tehnic

Eliberate de Consiliul Tehnic permanent pentru Constructii, agrementul si avizul tehnic atesta eficienta tratarii apei uzate in cadrul statiile de epurare IntelliBio, durabilitatea, siguranta si accesibilitatea, rezistanta si stabilitatea acestor statii.

GAMA DE PRODUSE

Statiile de epurare IntelliBio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

DESPRE NOI

Experienta de peste 15 ani in productia de statii pentru tratarea apelor uzate menajere, ne defineste ca principal furnizor de echipamente si tehnologii dedicate acestor aplicatii.

CINE SUNTEM

DE CE INTELLIBIO

Str. Lacului, nr. 32 Magurele, 077125 Ilfov – ROMANIA

info@intellibio.ro

+40 374.201.440

Ne gasiti si pe

   

INFORMATII

PROTECTIA DETELOR PERSONALE

TERMENI SI CONDITII

GAMA DE PRODUSE

Statiile de epurare Intellibio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

DESPRE NOI

Statiile de epurare Intellibio deservesc locuinte individuale, cabane, pensiuni, hoteluri, etc. amplasate in zone in care nu exista posibilitatea evacuarii apelor uzate in reteaua de canalizare.

CINE SUNTEM

DE CE INTELLI BIO

Str. Lacului, nr. 32 Magurele, 077125 Ilfov – ROMANIA

office@intellibio.ro

+40 374.201.440
+40 374.201.44

Ne gasiti si pe

  

Toate drepturile rezervate INTELLI BIO 2001-2019. INTELLIBIO este marca inregistrata si parte a CVW GRUP sub numarul 1067444. Utilizarea marcii fara permisiune este strict interzisa.

© Toate drepturile rezervate INTELLIBIO 2001-2019.

INTELLIBIO este marca inregistrata si parte a CVW GRUP sub numarul 1067444. Utilizarea marcii fara permisiune este strict interzisa.